Sfaturi plase tantari

Sfaturi. In sezonul rece plasa de tantari se pastreaza ridicata in caseta fara a fi necesara inlaturarea de la fereastra. Actionarea la plase de tantari tip rulou este facilitata de arcuri, ridicarea si coborarea ruloului se face foarte simplu prin tragerea snurului si actionarea cu manerele in blocatori.

Intretinere plase de tantari

Intretinerea la plasele de tantari este extrem de usoara si se pot adapta oricarui tip de tamplarie – fereastre si usi din PVC sau aluminiu. Cadrul pentru plasele tantari cu balamale este permite deschiderea plasei de tantari in exteriorul tamplariei. Blocarea se face cu un sistem de inchidere actionat din interior de un maner cu un aspect placut. Iarna plasa de tantari care au balamale poate fi inlaturata usor si repusa pe pozitie in sezonul cald pe tamplaria din pvc sau aluminiu geam termopan.

Va veti convinge de profesionalismul si promptitudinea pe care le oferim. Totul pentru dumneavoastra! Aveti probleme cu plasele de tantari, s-au invechit, doriti sa le schimbati? Apelati cu incredere la noi, veti beneficia de garantie si o calitate sporita la un pret corect! Plase de tantari – sunt cele mai utilizate instrumente cand vine vorba de stoparea patrunderii tantarilor sau oricaror insecte in casa sau biroul dumneavoastra. Plasele de tantari au numeroase avantaje, si cele rulou si cele cu sistem de prindere cu balamale, si aceste avantaje le stim majoritatea. Cel mai important este ca opresc patrunderea insectelor in interiorul locuintei sau biroului dumneavoastra, lasand in acelasi timp aerul sa patrunda, aerisind incaperea.