Plase Tantari Bucuresti

Cum trebuie masuratPlase impotriva tantarilor

Plasele de tantari de la geamul dumneavoastra nu sunt un moft sunt o necesitate. Daca nu doriti ca insectele sa patrunda in interiorul incaperii sau daca nu doriti sa aveti atata praf in casa, este indicat sa puneti la fereastra dumneavoastra plasa de tantari. Daca nu credeti ca plasa de tantari retine praful, faceti un mic experiment. Scoateti plasa din balamale (daca aveti plasa cu balamale), si duceti-o la jetul dusului, veti vedea o groaza de praf care este retinut de aceasta si care se transforma in noroi; daca nu aveti plase impotriva tantarilor cu balamale, puteti pur si simplu sa udati un servetel si dati cu el pe plasa, veti obtine acelasi rezultat. Pe langa retinerea prafului, plasele contra tantarilor retin frunze si insecte care ar putea ajunge in casa.

 

Solutii impotriva tantarilor

Pana sa apara plasele de tantari de la geamurile termopan sau pana sa apara geamul termopan, aduceti-va aminte cum procedam. Bateam cateva pioneze sau cuisoare si foloseam cate o perdea mai uzata din casa. Tot din acelasi motiv, inca din antichitate chiar si cei mai mari domnitori sau conducatori aveau deasupra patului un lemn si era legata tot asa o perdea care invelea tot patul, sa nu ajunga insectele sau zburatoarele la persoana respectiva. Ei bine revenind la zilele noastre este mult mai simplu, nu trebuie decat sa facem comanda la modelul de plasa pe care il dorim si specialistii vin, iau masuratorile geamului si aduga plasa. Mult mai simplu.

 

Cum scapam de tantari?

Plasele de tantari sunt foarte utile si le putem gasi si sub forma ofertelor tot ce trebuie sa urmarim sunt masurile. Conteaza foarte mult. Pentru a se potrivi plasa de tantari cu geamul nostru, trebuie doar sa masuram dimensiunile acestuia. Oferte si firme sunt pe toate drumurile, trebuie in schimb sa ne interesam de la cine primim servicii de montaj sau reparatii plase si ce servicii primim. Trebuie sa ne asiguram ca am apelat la o firma autorizata, care sa ne ofere factura si garantie. Apelati la un specialist pentru solutii complete plase insecte.