Plase Tantari Bucuresti

Plase tantari tip rulou verticalPlasele tip rulou vertical sunt foarte cautate si sunt un mod practic de a tine la distanta insectele nedorite si totodata de a ne ajuta pe noi, utilizatorii, sa le intrebuintam intr-un mod foarte usor. Datorita formei si pozitiei plasei, aceasta fiind stransa intr-un loc in partea de sus a geamului de termopan, intrebuintarea plasei de tip rulou vertical se face foarte usor, datorita snurului atasat in planul vertical, practic doar trageti de snur in jos si lasati plasa la dimensiunea dorita, iar cand doriti sa strangeti plasa, aceeasi manevra doar ca plasa se duce in sus bagandu-se in lacasul special. Daca doriti spalarea geamului este mult mai simplu deoarece plasa nu va incurca, aceasta fiind incadrata perfect la locul ei.

Plasele de tantari vin practic in trei modele, plase de tip plisse, plase tip rulou, plase fixe si plase care au rama si se pot scoate ori de cate ori doriti. Indiferent de modelul pe care doriti sa-l comandati, acestea sunt foarte utile si sunt gandite astfel incat sa fie usor de manevrat si sa poate tine la distanta insectele nedorite. Trebuie sa stiti ca insectele, tantarii in special, sunt purtatoare de boli si de tot felul de bacterii, iar datorita plaselor pentru geam termopan, care sunt gandite perfect pentru a se inchide etans, nu mai trebuie sa va faceti griji de aceste prtatoare de boli. Puteti sta linistit alaturi de familie cu toate insectele la distanta.

Plasele de tantari tip rulou vertical pot fi intrebuintate cu usurinta de fiecare membru al familiei dumneavoastra de la cei mai varstnici pana la cei mai tineri, iar datorita usurintei de manevrabilitate de care dau dovada aceste plase sunt tot mai cerute pe piata. Nu se intrebuinteaza complicat si chiar sunt mai usor de curatat.